Jó ütemben halad a 3000 négyzetméteres STILL központ építése Tatabányán

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

A Leier Cégcsoport tulajdonában álló, 1,17 ha-os tatabányai telken (hrsz.: külterület 0135, Rákóczi út) valósul meg a STILL új magyarországi központjának elhelyezése.

Tatabanya still csarnok latvanyterv

Az ingatlanon legkésőbb 2020. februári átadással a STILL igényeinek megfelelő 915 m2-es raktárcsarnok, 826 m2-es műhely, 991 m2-es kétszintes irodarész, 400 m2-es külső fedett rakodótér, valamint teherautó- és személygépjármű parkoló épül a Leier tervezésében és kivitelezésében.

2018-ban olyan új telephelyet keresett a STILL, ahol a raktározás és a szervízüzem mellett az irodai dolgozók kényelmes elhelyezése is biztosított. Elvárás volt, hogy az ingatlan teherautóval könnyen megközelíthető legyen, és korszerű infrastruktúrával rendelkezzen. A szigorú, és minden részletre kiterjedő tenderkiírást a Leier Cégcsoport nyerte meg, aki 2018. őszén egy 10 éves bérleti szerződés keretében vállalta, hogy 2019. elején megkezdi a kivitelezési munkákat és 2019. végére megépíti a kb. 3000 m2-es ingatlant. A Leier győztes ajánlata rendkívül magas műszaki színvonalat képvisel, és a környezetre is figyel. A STILL új épületében modern dokkoló rendszer, darupálya és festőkabin is kiépítésre kerül. A területen belüli beléptetés és belső forgalom kezelés szintén a STILL egyedi igényeit tükrözi. Az épület hűtését - fűtését hőszivattyús rendszer biztosítja. A Leier az építkezés során saját gyártású termékeket, Leier kéregfalat, födémet, előregyártott lépcsőt és előregyártott vasbeton gerendát használt fel.

A Leier Ingatlan korábbi zöldmezős beruházásai között fő referenciaként említhető a Pápai Ipari Parkban, több lépcsőben megvalósult ipari fejlesztés, melynek eredményeként a Leier mintegy 10 ha területen kb. 37 000 m2 építményt és 35 000 m2 burkolt területet (közlekedő utakkal és 500 parkolóval) adott át a Yanfeng Hungary Automotive Interior Systems Kft. részére.

A 3 millió Eurós STILL beruházás kivitelezése az ütemterveknek megfelelően halad. Az irodarész 1. emeletén elkészültek a válaszfalak, jelenleg a mennyezet bezárása zajlik. A gépészeti- és villamos alapszerelés befejeződött, a csarnokrész ipari csiszolt betonpadlót kapott.

 A Leier Cégcsoport nagy örömére szolgál, hogy a STILL új magyarországi telephelye a Leier tervezésében és kivitelezésében valósul meg, és a két vállalat hosszútávú, sikeres együttműködést köthetett.

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 
Adatkezelési szabályzat elfogadása * 
A Leier City Center Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját és a Leier Monolit Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier City Center Kft. és a Leier Monolit Kft. a megadott személyes adataimat (név , e-mail cím, telefonszám, üzenet tartalma) az ajánlatkérés teljesítése céljából kezelje.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: