Rólunk írták

Pénzintézetet várnak a Schlichter villába

Pénzintézetet várnak a Schlichter villába

Egyedi tervezésű lakóházból modern, A kategóriás, reprezentatív irodaházzá alakítottuk át a Schlichter-villát – mondta a megújult épületet bemutató sajtótájékoztatón Mártonné dr. Baj Mária, a tulajdonos Leier City Center Kft. ügyvezetője. Hozzátette, a felújítás során szem előtt tartották a műemlékvédelmi előírásokat is, az ablakokon, freskókon restaurátorok dolgoztak.

Dátum: 2014. december 08.

Forrás: Győr Plusz Online

Győr egyik szimbóluma új életre kelt

Győr egyik szimbóluma új életre kelt

A Leier cégcsoport a Frigyes-laktanya nagyszabású felújítása után, Győr városának egy másik patinás történelmi épületét, a Schlichter-villát is újjáépítette. A 2012-ben megvásárolt, leromlott állapotú épületegyüttest két év alatt – a szigorú műemléki előírásoknak megfelelően – újította fel a cég. A műemléképület hiteles és gondos rekonstrukcióját követően, az egykori nagypolgári rezidencia egy 700 m2-es, „A" kategóriás, reprezentatív irodaház formájában született újjá.

Dátum: 2014. december 08.

Forrás: Magyar Építéstechnika

Ékkő lett a Schlichter-villa

Ékkő lett a Schlichter-villa

Dátum: 2014. december 03.

Forrás: Kisalföld online

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 
Adatkezelési szabályzat elfogadása * 
A Leier City Center Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját és a Leier Monolit Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier City Center Kft. és a Leier Monolit Kft. a megadott személyes adataimat (név , e-mail cím, telefonszám, üzenet tartalma) az ajánlatkérés teljesítése céljából kezelje.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: