Telkek

83-as főút telek, Győr

83-as főút telek, Győr

Cím: 83-as főút városi szakasza, Hrsz: 2856/2

Fejlesztésre  kínáljuk a Győr, 83. számú főút mellett fekvő 2856/2 hrsz-ú, 8024 m2-es telekingatlant, mely közvetlenül a főút városi szakaszán, stratégiai helyen fekszik. A telket a bérlő igénye szerint, bérbeadó beruházásában felépített építménny(ek)el együtt kínáljuk bérlésre.

Külső-Veszprémi úti telek, Győr

Külső-Veszprémi úti telek, Győr

Cím: 9028 Győr, Külső-Veszprémi út

Fejlesztésre kínáljuk a Győr, Külső-Veszprémi úton fekvő 22301/33 és 22301/35 hrsz-ú, összesen 7678 m2-es telekingatlant. A bekerített terület közvetlenül a Veszprémi úton, stratégiai, jól látható helyen fekszik. A telket a bérlő igénye szerint, bérbeadó beruházásában felépített építménny(ek)el együtt kínáljuk bérlésre.

Eszperantó u. - Mészáros Lőrinc u. kereszteződés -telek, Győr

Eszperantó u. - Mészáros Lőrinc u. kereszteződés -telek, Győr

Cím: Győr, Eszperantó utca - Mészáros Lőrinc utca kereszteződés,  Hrsz: 4558/3

Fejlesztésre  kínáljuk a Győr központjában,  Eszperantó utca - Mészáros Lőrinc utca kereszteződésében fekvő 4558/3 hrsz-ú, 26.209 m2-es telekingatlant, mely közvetlenül a Budapest-Bécs vasútvonal mellett található. A telket a bérlő igénye szerint, bérbeadó beruházásában felépített építménny(ek)el együtt kínáljuk bérlésre.

Mecsér

Mecsér

Cím: Mecsér, Hrsz: 0130/13

Fejlesztésre kínáljuk a Mecsér, 1. számú főút mellett fekvő 0130/13 hrsz-ú, 47.752 m2-es telekingatlant, mely Győr és Mosonmagyaróvár között félúton helyezkedik el. A telket a bérlő igénye szerint, bérbeadó beruházásában felépített építménny(ek)el együtt kínáljuk bérlésre.

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 
Adatkezelési szabályzat elfogadása * 
A Leier City Center Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját és a Leier Monolit Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier City Center Kft. és a Leier Monolit Kft. a megadott személyes adataimat (név , e-mail cím, telefonszám, üzenet tartalma) az ajánlatkérés teljesítése céljából kezelje.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: