Leier Cégcsoport

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. A döntően betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság hamarosan Burgenland egyik legjelentősebb vállalkozása lett. A cégcsoport mára már hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban), 37 működő telephellyel rendelkezik.

A cégcsoport hét magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során. A Leier a kerámia és könnyűbeton falszerkezetek mellett, a méretre gyártott vasbetonszerkezetek, födémrendszerek, kéményrendszerek, kültéri burkolatok, kertépítő elemek, mélyépítő és környezettechnikai rendszerek gyártójaként ma az egyik legnagyobb, és ugyanakkor a legszélesebb termékportfólióval rendelkező, építőanyag gyártó és forgalmazó vállalat a hazai piacon.

A Leier töretlen sikerét a gyárakban és üzemekben alkalmazott magas színvonalú technológiának, a szakmai gárda és a vezetés felkészültségének és elkötelezettségének, valamint a folyamatos termékfejlesztéssel biztosított korszerű és magas minőségű termékeinek köszönheti. Az iparágat meghatározó új, innovatív termékek, mint például a hőszigetelt tégla vagy a Smart kéményrendszer, illetve a már évek óta sikeres Kaiserstein térkövek utat mutatnak a minőségi építőanyag gyártásban és magas minőséget biztosítanak egy építkezés során a pincétől a padlásig. A dinamikusan fejlődő mélyépítés és környezettechnika üzletég mellett a Leier egyik leginnovatívabb és leginkább előre mutató termékcsaládja az előregyártott fal- és födémszerkezetek, amelyek használatával kötöttségek nélkül, a lehető legmagasabb szinten tudnak igazodni a vevői igényekhez. A cégcsoport üzemeit folyamatosan korszerűsíti, az elmúlt tíz év során, több mint 30 milliárd forintot költött magyarországi beruházásokra, példát mutatva ezzel a legtöbb versenytársának.

Az építőanyag gyártás mellett, a Leier évek óta – sikeresen – foglalkozik ingatlanhasznosítással is, több irodaházat, ipari ingatlant, lakást kínál bérlésre, és egy gönyűi hotel tulajdonosa is egyben. Hosszú évek kemény munkájával felújították a Frigyes laktanyát, és ezáltal a megyeszékhely központjában egy új üzleti és lakónegyedet hozott létre. Nemrégiben Győr egyik jelképes épületét – a Schlichter-villát – újította fel a vállalat, amely mára „A" kategóriás irodaépületként várja leendő bérlőjét. A műemlék épület közvetlen szomszédságában, a város közlekedési csomópontjában ez év nyarán 1500 m2-es üzletházat ad át a cégcsoport.

Az építőipari termékek gyártása mellett a cégcsoport további kiemelt tevékenységeként a nyugat-magyarországi régióban BMW, Skoda, FIAT és Hyundai márkakereskedést és márkaszervizt üzemeltet, valamint látványos sikereket ér el a gép- és formagyártás és a virágföldgyártás terén is.

További információ: http://www.leier.hu/

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 
Adatkezelési szabályzat elfogadása * 
A Leier City Center Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját és a Leier Monolit Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier City Center Kft. és a Leier Monolit Kft. a megadott személyes adataimat (név , e-mail cím, telefonszám, üzenet tartalma) az ajánlatkérés teljesítése céljából kezelje.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: