A Leier átadta a 3000 négyzetméteres STILL központot Tatabányán

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

A Leier Monolit Kft. átadta a STILL Kft. új telephelyét Tatabányán

Tatabanya  csarnok atadas


A 2020.02.21-én, ünnepélyes keretek között zajlott eseményen a telek tulajdonosa és egyben az ingatlan fejlesztője, a Leier Monolit Kft.  átadta a bérlő, STILL Kft. részére a 2746 m2-es új telephelyet.

A Tatabánya, Rákóczi u. 3. szám alatt megvalósult  zöldmezős beruházás keretében a STILL igényeinek megfelelően szervizcsarnok, műhely,  kétszintes irodarész, külső fedett rakodótér, valamint teherautó- és személygépjármű parkoló épült.

A 3 Milliárd Forintos beruházás rövid határidővel,  a tervezéstől a kivitelezésig,  mindössze másfél év alatt valósult meg,  a Leier előregyártott kéregrendszerű technológiájának köszönhetően.

A Leier Cégcsoport örömére szolgál, hogy a tervezésében és kivitelezésében megvalósult  modern, energiatudatos, magas műszaki tartalommal rendelkező, színvonalas épület a STILL Kft. központjának ad otthont.

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 
Adatkezelési szabályzat elfogadása * 
A Leier City Center Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját és a Leier Monolit Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier City Center Kft. és a Leier Monolit Kft. a megadott személyes adataimat (név , e-mail cím, telefonszám, üzenet tartalma) az ajánlatkérés teljesítése céljából kezelje.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: