Épül a Schlichter Üzletház

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

SchlichterA Schlichter-villa teljes körű rekonstrukciója után a 3.000 m2-es telken található hajdani Pattantyús-házak is újjászületnek. A Zrínyi utcára néző egykori földszintes lakóházak újjáépítése 2014 őszén kezdődött meg. Az épületeket – azok menthetetlen állapota miatt – a beruházó lebontotta, azonban a három díszes, eklektikus stílusú homlokzatot megtartotta, amelyek mögé egy üvegfelületekkel teli, modern, 2265 m2-es épületet épít fel.

A Schlichter Üzletház stratégiai helyen, forgalmas tömegközlekedési csomópontban kínál kb. 1500 m2-nyi magas színvonalú, változatos méretű üzlethelyiséget és irodát kedvező bérleti kondíciók mellett. A földszinten lévő, rugalmasan osztható, utcafrontos, teraszos bérleti egységek kiválóan megfelelnek vendéglátóegységek, szolgáltatások és kiskereskedelmi üzletek elhelyezésére. Az emeleti, szabadon variálható bérlemények tökéletesen alkalmasak mind kiskereskedelmi funkcióra, mind cégek irodáinak elhelyezésére is. Mindkét szinten található mosdócsoport és bérelhető raktárhelyiség. A parkolás az üzletház alatt lévő 35 férőhelyes mélygarázsban, illetve a 26 férőhelyes felszíni parkolóban biztosított.

A buszpályaudvar, a vasútállomás, és az aluljáró miatti nagy (napi 35-40 000 fős) átmenő gyalogos forgalomnak, és az itt koncentrálódó utazóközönségnek köszönhetően garantált az érdeklődés színvonalas vendéglátóegységek, szolgáltatások és üzletek iránt.

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 
Adatkezelési szabályzat elfogadása * 
A Leier City Center Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját és a Leier Monolit Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier City Center Kft. és a Leier Monolit Kft. a megadott személyes adataimat (név , e-mail cím, telefonszám, üzenet tartalma) az ajánlatkérés teljesítése céljából kezelje.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: