Szolgáltatások

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

Konferencia terem bérlési lehetőség a Leier City Centerben

Konferencia teremA Leier City Center „A" Irodaház (Győr, Hunyadi J. utca 14.) 1. emeletén 85 m2-es konferenciaterem bérlési lehetőséget kínálunk. A konferenciaterem bérleti ideje alkalmanként minimum 4 óra. A teremben magas műszaki felszereltséget biztosítunk (hangosítás, mikrofonállvány, mikrofonok, projektor és lézeres irányfény, vetítővászon, flipchart, CD és DVD lejátszó, Wi-Fi, mobil ruhaállványok, fényzáró árnyékolók, stb.). A rendezvényekhez catering szolgáltatás is igénybe vehető.

Konferenciaterem férőhely kapacitás
Elrendezési mód Baross terem (85 m2)
Iskolapados elrendezés 24 fő részére - max. 36 fő részére bővíthető

 

Catering szolgáltatás a Leier City Centerben

CateringA Leier City Center Irodaházak bérlői, valamint a konferenciatermet, tárgyalótermet alkalmanként bérlő „külsős ügyfelek" catering szolgáltatást is igénybe vehetnek konferenciák, céges rendezvények, összejövetelek, üzleti tárgyalások megtartásához. A Leier City Center „A" Irodaház földszintjén található kávézó / bisztró üzemeltetője vállalja mind a hideg-, mind a meleg étel (80 főig) biztosítását ebédekhez, kávészünetekhez, stb.

 

 

Saját ingatlanok üzemeltetése

A Leier Cégcsoport ingatlan portfóliójában megtalálható ingatlanok üzemeltetését a Leier Ingatlan Management intézi. Ez a megoldás nemcsak költséghatékonyabb a bérlők számára, de kényelmes, hatékony, és „egypontos" kapcsolattartást is lehetővé tesz a bérbeadóval – üzemeltetővel. A Leier City Centerben a helyszínen lévő gondnoki csapat az esetleges problémákra, kérdésekre azonnal tud reagálni. A többi ingatlan esetében is rendkívül gyors a hibaelhárítás, segítség nyújtás.

 

 

Lakásokhoz kínált szolgáltatások a Leier City Centerben

A Leier City Center területén található 43 db exkluzív bérlakást kulcsrakészen, modern, színvonalas bútorokkal és kiegészítőkkel, valamint háztartási gépekkel és szórakoztató elektronikai berendezésekkel felszerelve adjuk át. A lakásokban korlátlan felhasználású Internet- és digitális szatellit csatlakozás található, térítés ellenében mozgásérzékelős riasztórendszer és távfelügyelet is igényelhető. A bérlők rendelkezésére állnak a Leier City Center területén elérhető szolgáltatások is (teraszos bisztró-kávézó, orvosi magánrendelők, bankfiók, biztosító, nyilvános parkoló, stb.). A lakók kényelméről a helyszínen lévő üzemeltető csapat gondoskodik. A Leier City Center őrzését biztonsági cég latja el, a recepció 0-24 óráig, nonstop rendelkezésre áll. Az apartmanokhoz igény esetén egyéb szolgáltatásokat, mint pl. takarítás, ruhatisztítás, vasalás, stb. is közvetítünk.

 

„Built-to-suit" konstrukció

A Leier Cégcsoport a tulajdonában lévő telekingatlanokon kész „built-to-suit" módon is megfejleszteni a leendő bérlő számára ideális épületet. Ebben az esetben az ingatlan kifejezetten a bérlő igényeire szabva épül meg. A bérleti konstrukció részleteit, és az ingatlan pontos paramétereit a felek előzetesen egy hosszú távú bérleti szerződésben rögzítik.

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 
Adatkezelési szabályzat elfogadása * 
A Leier City Center Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját és a Leier Monolit Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier City Center Kft. és a Leier Monolit Kft. a megadott személyes adataimat (név , e-mail cím, telefonszám, üzenet tartalma) az ajánlatkérés teljesítése céljából kezelje.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: