Schlichter Parkoló, Győr

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

Cím: Győr, Zrínyi utca 5. GPS koordináták: 47.680840 17.635599

Schlichter Parkoló

A Leier Cégcsoport Nádorvárosban három non-stop üzemelő nyilvános parkolási lehetőséget kínál, melyek közül a győri buszpályaudvar mellett, a Zrínyi utca – Hunyadi utca kereszteződésénéll található Schlichter parkolóban 26 felszíni és 32 mélygarázs parkolóhely  került kialakításra.

Elhelyezkedés

A Schlichter parkoló (felszíni parkoló és mélygarázs) a Zrínyi utca 5. alatt, a Schlichter Üzletház, a Schlichter-villa  és a Leier City Center közvetlen szomszédságában a vidéki buszpályaudvar mellett található. A vasútállomás és a belváros pár perces sétával elérhető.

Általános leírás

A Zrínyi utca felől megközelíthető, 0-24 óráig folyamatosan üzemelő felszíni parkoló és mélygarázs biztonságos és kényelmes parkolási megoldást kínál. A parkoló bejáratánál a sorompónál elhelyezett terminálokból igényelhető a parkolójegy. A parkolóban biztonsági kamerarendszer vigyázza az autókat. Az automatáknál óradíjas rendszerben, utólag fizethető a parkolási díj.
A mélygarázsban a Schlichter Iroda-és üzletház, valamint a Schlichter-villa (irodaház) bérlői számára bérleti konstrukcióban kijelölt parkolóhelyeket biztosítunk.

Parkolási díjak

Az árak Forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t

Műszaki jellemzők

  • 26 férőhely a felszíni parkolóban
  • 32 férőhely a mélygarázsban
  • biztonsági kamerás megfigyelőrendszer
  • kártyás beléptetőrendszer
  • A parkoló területén nincs mozgáskorlátozottak számára kialakított parkolóhely

Szolgáltatások

  • 0-24 órás elérhetőség - non-stop üzemmód
  • központi elhelyezkedés – a buszpályaudvar és a vasútállomás mellett, néhány perc sétára a belvárostól
  • könnyű megközelíthetőség
  • óradíjas parkolás, utólagos fizetéssel

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 
Adatkezelési szabályzat elfogadása * 
A Leier City Center Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját és a Leier Monolit Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier City Center Kft. és a Leier Monolit Kft. a megadott személyes adataimat (név , e-mail cím, telefonszám, üzenet tartalma) az ajánlatkérés teljesítése céljából kezelje.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: