Leier City Center Felszíni Parkoló, Győr

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

Cím: Győr, Hunyadi u. 14/16. GPS koordináták: 47.680998 17.637160

Parkoló

A Leier City Center üzleti- és lakónegyed bérlőinek, illetve látogatóinak parkoló igényét a kb. 330 férőhelyes Leier City Center mélygarázs, illetve a parkban kialakított, kb. 180 férőhelyes felszíni parkoló elégíti ki. Mind a mélygarázs, mind az udvari parkoló 0-24 óráig folyamatosan, nyilvános parkolóként is üzemel, így mindenki számára igénybe vehető.

Elhelyezkedés

A Győr központjában elhelyezkedő egykori Frigyes Laktanya területe Leier City Center néven született újjá. Győr új üzleti-, lakó- és bevásárló negyede a Baross-híd „lábánál", a vidéki buszpályaudvar mellett, a vasútállomás és a Városháza szomszédságában, a Baross út - Wesselényi utca - Zrínyi utca - Hunyadi utca által határolt területen található. A Leier City Center Felszíni Parkoló a műemléki épületek körül került kialakításra.

Általános leírás

A Leier City Center iroda- és lakásbérlői számára fenntartott parkolóhelyeken túl a felszíni parkoló és a mélygarázs a nagyközönség számára is non-stop használható, így a Leier City Center bérlői, ügyfelei, a győri lakosok és az erre látogatók is kedvező feltételek mellett parkolhatnak a centrumtól pár perces sétára. A Frigyes laktanya rekonstrukciójának keretében újjászületett kb. 3 hektáros területen, a műemléki épületek körül a felszínen kb. 180 db térkövezett parkolóhely áll rendelkezésre, segítve ezzel az épületek, és a belváros gyors elérését.
A Hunyadi utca és a Zrínyi utca felől megközelíthető, 0-24 óráig folyamatosan üzemelő felszíni parkoló biztonságos és kényelmes megoldást kínál a környéken lakó és dolgozó embereknek,  enyhítve a megyeszékhely, a belváros, és a városrész  parkolási gondjait. Mivel a környék fizető parkoló övezetbe tartozik, így a LCC felszíni parkoló kiváló  parkolási lehetőség a busszal és vonattal utazók számára is.

A parkoló bejáratánál a sorompónál elhelyezett automatából igényelhető a parkolójegy. A bérlettel rendelkezők plasztikkártyával közlekedhetnek. A parkban biztonsági kamerarendszer vigyázza a parkoló autókat, az automatáknál óradíjas rendszerben, utólag fizetendő a parkolási díj.

Parkolási díjak

 Műszaki jellemzők

 • 180  férőhely
 • térkövezett felület
 • kamerás megfigyelőrendszer
 • automata üzemmód - be-és kihajtás jeggyel, ill. kódkártyával
 • kényelmes közlekedés, tágas beállók
 • A LCC felszíni parkoló területén nincs mozgáskorlátozottak számára kialakított parkolóhely

Szolgáltatások

 • 0-24 órás elérhetőség - non-stop üzemmód
 • diszpécser szolgálat a helyszínen
 • biztonsági szolgálat
 • központi elhelyezkedés – a vasútállomás és a buszpályaudvar mellett, néhány perc sétára a belvárostól
 • könnyű megközelíthetőség
 • rugalmas parkolási konstrukció - óradíjas rendszer - utólagos fizetéssel,
 • folyamatos takarítás, állandó tisztaság

Kapcsolódó letöltések

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 
Adatkezelési szabályzat elfogadása * 
A Leier City Center Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját és a Leier Monolit Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier City Center Kft. és a Leier Monolit Kft. a megadott személyes adataimat (név , e-mail cím, telefonszám, üzenet tartalma) az ajánlatkérés teljesítése céljából kezelje.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: