A Leier Cégcsoport három nyilvános parkolási lehetőséget kínál Nádorvárosban

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

Parkoló

A volt Frigyes laktanya területén és annak közvetlen szomszédságában az alábbi nyilvános parkolóként is üzemelő, 0-24-ig elérhető parkolási lehetőségeket kínáljuk:

Leier City Center Mélygarázs

(Bejárat / kijárat: Zrínyi u. 9., Wesselényi u.)

A Leier City Center iroda- és lakásbérlői számára fenntartott parkolóhelyek mellett a Leier City Center Mélygarázs a nagyközönség számára is non-stop használható, így a bérlők ügyfelei, a győri lakosok és az erre látogatók is kedvező feltételek mellett, biztonságosan és kényelmesen parkolhatnak a centrumtól pár perces sétára. A Frigyes laktanya rekonstrukciójának keretében felépült egyszintes, négy zónára tagolt mélygarázsban kb. 330 hely áll rendelkezésre, és 0-24 óráig folyamatosan üzemel. A Zrínyi utcából és a Wesselényi utcából megközelíthető mélygarázsban a legmodernebb műszaki berendezések (biztonsági kamerarendszer, tűzjelző rendszer.) kerültek beépítésre.

Leier City Center Felszíni Parkoló

(Bejárat / kijárat: Hunyadi u. 14/16., Wesselényi u.)

A Frigyes laktanya rekonstrukciójának keretében újjászületett kb. 3 hektáros területen, a műemléki épületek körül kb. 180 db térkövezett parkolóhely áll rendelkezésre, segítve ezzel az épületek, és a belváros gyors elérését. A Hunyadi utca és a Wesselényi utca felől megközelíthető, 0-24 óráig folyamatosan üzemelő udvari parkoló biztonságos és kényelmes parkolási megoldást kínál.

Schlichter Parkoló

(Bejárat / kijárat: Zrínyi u. 5.)

A győri buszpályaudvar közvetlen közelében, az épülő Schlichter Üzletház, és a már felújított Schlichter-villa mellett került kialakításra a 26 férőhelyes Schlichter felszíni parkoló és 32 férőhelyes mélygarázs, a Schlichter Iroda-és üzletház pinceszintjén. Mivel a környék fizető parkoló övezetbe tartozik, így a Zrínyi utca felől megközelíthető aszfaltozott, sorompóval lezárt parkoló ideális megoldás a busszal és vonattal utazók számára is.

További kérdés esetén, kérjük, forduljon kollégáinkhoz:

Leier City Center „A" Irodaház földszinti recepció
9024 Győr, Hunyadi u. 14.
Telefon: 96/550-967
E-mail: lccrecepcio##kukac##leier.hu

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 
Adatkezelési szabályzat elfogadása * 
A Leier City Center Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját és a Leier Monolit Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier City Center Kft. és a Leier Monolit Kft. a megadott személyes adataimat (név , e-mail cím, telefonszám, üzenet tartalma) az ajánlatkérés teljesítése céljából kezelje.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: