Szolgáltatások

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

Konferencia terem bérlési lehetőség a Leier City Centerben

Konferencia teremA Leier City Center „A" Irodaház (Győr, Hunyadi J. utca 14.) 1. emeletén 2 db, 90 m2-es  és 190 m2-es konferenciaterem bérlési lehetőséget kínálunk.  A termek mérete mobilfallal csökkenthető. A konferenciatermek bérleti ideje alkalmanként minimum 4 óra. A termeket a rendezvények előtt a bérlő kérésének megfelelően rendezzük be és készítjük elő. A termekben magas műszaki felszereltséget biztosítunk (hangosítás, mikrofonállvány, mikrofonok, projektor és lézeres irányfény, vetítővászon, flipchart, CD és DVD lejátszó, Wi-Fi, mobil ruhaállványok, fényzáró árnyékolók, stb.). A rendezvényekhez catering szolgáltatás is igénybe vehető.

Konferenciaterem férőhely kapacitás
Elrendezési mód Zrínyi terem (190 m2) Baross terem (90 m2)
Széksoros  elrendezés 180 fő 80 fő
Iskolapados elrendezés 90 fő 40 fő

 

 

Catering szolgáltatás a Leier City Centerben

CateringA Leier City Center Irodaházak bérlői, valamint a konferenciatermeket és tárgyalótermeket alkalmanként bérlő „külsős ügyfelek" catering szolgáltatást is igénybe vehetnek konferenciák, céges rendezvények, összejövetelek, üzleti tárgyalások megtartásához. A Leier City Center „A" Irodaház földszintjén található kávézó / bisztró üzemeltetője vállalja mind a hideg-, mind a meleg étel (80 főig) biztosítását ebédekhez, kávészünetekhez, stb.

 

Klubterem / vendéglátóegység bérlési lehetőség a Leier City Centerben

KlubteremA Leier City Center „A" Irodaház (Győr, Hunyadi J. utca 14.) pinceszintjén egy hangulatos, tégla boltíves, kb. 210 m2-es klubterem-vendéglátóegység került kialakításra, mely céges rendezvények, összejövetelek helyszíneként szolgálhat. Az alkalmanként bérelhető, meleg- vagy melegítő konyhával felszerelt egység kb. 70 fő étkeztetésére alkalmas. A terület a parkból és a mélygarázsból is megközelíthető.

 

 

Saját ingatlanok üzemeltetése

A Leier Cégcsoport ingatlan portfóliójában megtalálható ingatlanok üzemeltetését a Leier Ingatlan Management intézi. Ez a megoldás nemcsak költséghatékonyabb a bérlők számára, de kényelmes, hatékony, és „egypontos" kapcsolattartást is lehetővé tesz a bérbeadóval – üzemeltetővel. A Leier City Centerben a helyszínen lévő gondnoki csapat az esetleges problémákra, kérdésekre azonnal tud reagálni. A többi ingatlan esetében is rendkívül gyors a hibaelhárítás, segítség nyújtás.

 

Lakásokhoz kínált szolgáltatások a Leier City Centerben

A Leier City Center területén található 43 db exkluzív bérlakást kulcsrakészen, modern, színvonalas bútorokkal és kiegészítőkkel, valamint háztartási gépekkel és szórakoztató elektronikai berendezésekkel felszerelve adjuk át. A lakásokban korlátlan felhasználású Internet- és digitális szatellit csatlakozás található, térítés ellenében mozgásérzékelős riasztórendszer és távfelügyelet is igényelhető. A bérlők rendelkezésére állnak a Leier City Center területén elérhető szolgáltatások is (teraszos bisztró-kávézó, orvosi magánrendelők, bankfiók, biztosító, nyilvános parkoló, stb.). A lakók kényelméről a helyszínen lévő üzemeltető csapat gondoskodik. A Leier City Center őrzését biztonsági cég latja el, a recepció 0-24 óráig, nonstop rendelkezésre áll. Az apartmanokhoz igény esetén egyéb szolgáltatásokat, mint pl. takarítás, ruhatisztítás, vasalás, stb. is közvetítünk.

„Built-to-suit" konstrukció

A Leier Cégcsoport a tulajdonában lévő telekingatlanokon kész „built-to-suit" módon is megfejleszteni a leendő bérlő számára ideális épületet. Ebben az esetben az ingatlan kifejezetten a bérlő igényeire szabva épül meg. A bérleti konstrukció részleteit, és az ingatlan pontos paramétereit a felek előzetesen egy hosszú távú bérleti szerződésben rögzítik.

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 
Adatkezelési szabályzat elfogadása * 
A Leier City Center Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját és a Leier Monolit Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier City Center Kft. és a Leier Monolit Kft. a megadott személyes adataimat (név , e-mail cím, telefonszám, üzenet tartalma) az ajánlatkérés teljesítése céljából kezelje.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: