Leier City Center Mélygarázs, Győr

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

Cím: Győr, Zrínyi u. 9. GPS koordináták: 47.679906 17.636329

Mélygarázs

A Leier City Center üzleti- és lakónegyed bérlőinek, illetve látogatóinak parkoló igényét a kb. 300 férőhelyes Leier City Center Mélygarázs, illetve a parkban kialakított, kb. 100 férőhelyes felszíni parkoló elégíti ki. Mind a mélygarázs, mind az udvari parkoló 0-24 óráig folyamatosan, nyilvános parkolóként is üzemel, így mindenki számára igénybe vehető.

Elhelyezkedés

A Győr központjában elhelyezkedő egykori Frigyes Laktanya területe Leier City Center néven született újjá. Győr új üzleti- és lakónegyede a Baross-híd „lábánál", a vidéki buszpályaudvar mellett, a vasútállomás és a Városháza szomszédságában, a Baross út - Wesselényi utca - Zrínyi utca - Hunyadi utca által határolt területen található. A Leier City Center Mélygarázs a műemléki épületek által körülölelt egykori alakulótér alatt létesült.

Általános leírás

A Leier City Center iroda- és lakásbérlői számára fenntartott parkolóhelyek mellett a mélygarázs a nagyközönség számára is non-stop használható, így a Leier City Center bérlőinek ügyfelei, a győri lakosok és az erre látogatók is kedvező feltételek mellett parkolhatnak a centrumtól pár perces sétára. A Frigyes laktanya rekonstrukciójának keretében felépült egyszintes mélygarázsban kb. 300 hely áll rendelkezésre.

A Zrínyi utca és a Wesselényi utca felől megközelíthető, 0-24 óráig folyamatosan üzemelő mélygarázs  biztonságos és kényelmes megoldást kínál a környéken lakó és dolgozó embereknek,  enyhítve a megyeszékhely, a belváros, és a városrész  parkolási gondjait. Mivel a környék fizető parkoló övezetbe tartozik, így a mélygarázs kiváló fedett és őrzött parkolási lehetőség a busszal és vonattal utazók számára is.

Győrben egyedülálló módon, a teremgarázsban természetes fény és természetes szellőzés, valamint kényelmes, tágas gépkocsi beállók fogadják a parkolókat. A természetes megvilágítás és a zöld szigetek nemcsak környezetbarát és energiatakarékos üzemeltetést tesznek lehetővé, hanem üde színfoltként jelennek meg  a létesítményben. A hosszú, egyenes rámpák és a tágas gépkocsi beállók kényelmes közlekedést biztosítanak. A mélygarázs gépjárművel két rámpán keresztül közelíthető meg, ahonnét gyalogosan négy, súlypontosan elhelyezett lépcsőházon keresztül juthatunk a szabadba. A Leier City Center irodaépületei, és a „B" Lakóház, valamint a mélygarázs között közvetlen kapcsolat is biztosított. A parkolók felett, az egykori alakulótér helyén növényekkel, vízfelülettel díszített park található.

A mélygarázsban biztonsági kamerarendszer vigyázza a parkoló autókat, a bejáratnál rendszám felismerő rendszer könnyíti, es gyorsítja meg a be- es kihajtást. A garázsban működő automatáknál óradíjas rendszerben fél órára, vagy akár egész napra, utólag fizethető a parkolási díj, ugyanakkor lehetőség van  havi-, és éves bérleteket is váltani. A Leier City Center ingatlanjaiban irodákat és lakásokat bérlők, valamint a környéken lakók számára kedvezményes áron kínálunk kijelölt (rendszámmal megjelölt) parkolóhelyeket.

A Leier City Center Mélygarázs építése több szempontból is különlegesnek mondható. A megvalósult objektum kizárólag méretre gyártott Leier vasbeton elemek felhasználásával készült, es szerkezetkész átadása a régészeti feltárást követően mindössze néhány hónap alatt valósult meg.

Műszaki jellemzők

 • 300 férőhely
 • kamerás megfigyelőrendszer
 • tűzjelző rendszer
 • automata üzemmód - be-és kihajtás jeggyel, ill. kódkártyával, rendszám felismerő rendszer támogatásával
 • kényelmes közlekedés, tágas beállók - egyszintes, jól áttekinthető belső kialakítás, hosszú, egyenes rámpák
 • természetes megvilágítás
 • természetes szellőzés
 • áthaladási magasság: 2,2 m

Szolgáltatások

 • 0-24 órás elérhetőség - non-stop üzemmód
 • diszpécser szolgálat
 • biztonsági szolgálat
 • központi elhelyezkedés – a vasútállomás és a buszpályaudvar mellett, néhány perc sétára a belvárostól
 • könnyű megközelíthetőség – külön behajtó sáv a Zrínyi utcáról, több gyalogos feljáró a szomszédos utcák irányába
 • szabad parkolóhely kijelző - behajtás előtt informál a szabad helyek számáról
 • rugalmas parkolási konstrukciók - óradíjas rendszer - utólagos fizetéssel, havi-és éves bérletek
 • feltöltő kártyás rendszer
 • a bérelt parkolóhelyek jelölése, kizárólagosság biztosítása
 • folyamatos gépi takarítás, állandó tisztaság

Ingatlan értékesítő

Kedvezményes bérletek, valamint feltöltő kártyák válthatók.
További kérdés és parkoló hely igénylés esetén, kérjük, forduljon kollégáinkhoz:

Leier City Center „A" Irodaház földszinti recepció
9024 Győr, Hunyadi u. 14.
Telefon: 96/550-967
E-mail: lccrecepcio##kukac##leier.hu

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: