Leier City Center Felszíni Parkoló, Győr

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

Cím: Győr, Hunyadi u. 14/16. GPS koordináták: 47.680998 17.637160

Parkoló

A Leier City Center üzleti- és lakónegyed bérlőinek, illetve látogatóinak parkoló igényét a kb. 300 férőhelyes Leier City Center Mélygarázs, illetve a parkban kialakított, kb. 100 férőhelyes Leier City Felszíni Parkoló elégíti ki. Mind a mélygarázs, mind az udvari parkoló 0-24 óráig folyamatosan, nyilvános parkolóként is üzemel, így mindenki számára igénybe vehető.

Elhelyezkedés

A Győr központjában elhelyezkedő egykori Frigyes Laktanya területe Leier City Center néven született újjá. Győr új üzleti-, lakó- és bevásárló negyede a Baross-híd „lábánál", a vidéki buszpályaudvar mellett, a vasútállomás és a Városháza szomszédságában, a Baross út - Wesselényi utca - Zrínyi utca - Hunyadi utca által határolt területen található. A Leier City Center Felszíni Parkoló a műemléki épületek körül került kialakításra.

Általános leírás

A Leier City Center iroda- és lakásbérlői számára fenntartott parkolóhelyek mellett a felszíni parkoló a nagyközönség számára is non-stop használható, így a Leier City Center bérlőinek ügyfelei, a győri lakosok és az erre látogatók is kedvező feltételek mellett parkolhatnak a centrumtól pár perces sétára. A Frigyes laktanya rekonstrukciójának keretében újjászületett kb. 3 hektáros területen, a műemléki épületek körül kb. 100 db térkövezett parkolóhely áll rendelkezésre, segítve ezzel az épületek, és a belváros gyors elérését.
A Hunyadi utca és a Wesselényi utca felől megközelíthető, 0-24 óráig folyamatosan üzemelő udvari parkoló biztonságos és kényelmes megoldást kínál a környéken lakó és dolgozó embereknek,  enyhítve a megyeszékhely, a belváros, és a városrész  parkolási gondjait. Mivel a környék fizető parkoló övezetbe tartozik, így a felszíni parkoló kiváló őrzött parkolási lehetőség a busszal és vonattal utazók számára is.

A parkoló bejáratánál a sorompónál elhelyezett automatából igényelhető a parkolójegy. A bérlettel rendelkezők kártyával közlekedhetnek. A parkban biztonsági kamerarendszer vigyázza a parkoló autókat, az automatáknál óradíjas rendszerben, utólag fizethető a parkolási díj, ugyanakkor lehetőség van havi bérleteket is váltani. A Leier City Center ingatlanjaiban irodákat és lakásokat bérlők, valamint a környéken lakók számára kedvezményes áron kínálunk parkolóhelyeket.

Műszaki jellemzők

 • 100 férőhely
 • térkövezett felület
 • kamerás megfigyelőrendszer
 • automata üzemmód - be-és kihajtás jeggyel, ill. kódkártyával
 • kényelmes közlekedés, tágas beálló

Szolgáltatások

 • 0-24 órás elérhetőség - non-stop üzemmód
 • diszpécser szolgálat
 • biztonsági szolgálat
 • központi elhelyezkedés – a vasútállomás és a buszpályaudvar mellett, néhány perc sétára a belvárostól
 • könnyű megközelíthetőség
 • rugalmas parkolási konstrukciók - óradíjas rendszer - utólagos fizetéssel, napi-, heti jegyek, bérletek
 • folyamatos takarítás, állandó tisztaság

Ingatlan értékesítő

A bérleti feltételekkel és a jelenleg szabad területekkel kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön ingatlanértékesítőnknél.

Leier City Center „A" Irodaház földszinti recepció
9024 Győr, Hunyadi u. 14.
Telefon: 96/550-967
E-mail: lccrecepcio##kukac##leier.hu

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: