"Híd a jövőbe"

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

Hamarosan elkészül a Leier Cégcsoport magyarországi vállalatközpontjának bővítményeként az az új, modern irodaépület, melyet látványos üveghíd kapcsol össze az egykori Frigyes-laktanya 2006-ban rekonstruált tiszti (kaszinó) épületével.


Leier Központi Iroda új épület

A Leier Cégcsoport 2005-ben vásárlta meg Győr központjában a leromlott állapotú, elszigetelt,közel 3 hektáros műemléki ingatlant. Az átgondolt stratégiának, a gondos és igényes rekonstrukciónak, valamint a színvonalas üzemeltettésnek köszönhetően  az épületkomplexum a megyeszékhely központjának prémium kategóriás üzleti-és lakónegyedévé vált.

A laktanya felújítása 2005-ben az egykori tiszti (kaszinó) épületének felújításával kezdődött. Az első megújult épületet a Leier Cégcsoport dolgozói vették birtokba, a cég ide költöztette magyarországi vállalatközpontját.  Az elmúlt 15 év folyamatos fejlődésének köszönhetően a cégcsoport iroda-bővítése ismét időszerűvé vált, melynek helyszíne a befejezéséhez közeledő "Leier City Center megaprojekt" utolsóként épített, modern üvegépülte lett. 

 

     

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: