Bemutatkozás

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

A Magyarországon 1985. óta sikeresen működő Leier Cégcsoport 2006-ban újabb tevékenységgel bővítette szolgáltatásait: megkezdődött több, saját fejlesztésű prémium kategóriás ingatlan építése, melyek hasznosítását és üzemeltetését a győri cégközpontban működő Leier Ingatlan Management intézi.

Az elsősorban építőanyag üzemeiről ismert Leier Csoport fő tevékenységei, a beton-és készelemgyártás, tégla- és cserépgyártás, illetve az újabb üzletágak

  • mint pl. autókereskedelem, virágföldgyártás és hotel üzemeltetés - mellett az ingatlanbefektetés,
  • fejlesztés és -hasznosítás a cég gyorsan fejlődő ága, mely tevékenység nemcsak Győrre, hanem egész Nyugat- Magyarországra kiterjed.

A Leier Ingatlan portfóliójában megtalálhatók magas minőségű modern, illetve patinás irodaházak, exkluzív lakások, üzlethelyiségek, ipari ingatlanok, szálloda, és 'built-to-suit' konstrukcióban fejlesztésre kínált telkek.

Fontos számunkra, hogy kizárólag magas színvonalú, előnyös elhelyezkedésű, szolgáltatásokkal kínált, és a mai modern bérlői követelményeket és kívánságokat maximálisan kielégítő ingatlanokat tervezzünk, építsünk és üzemeltessünk.

Célunk bérlőink elégedettsége, és egy hosszútávú, gyümölcsöző kapcsolat kialakítása és fenntartása ügyfeleinkkel.

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: