Leier City Center "A" Lakóház, Győr

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

Cím: 9024 Győr, Zrínyi u. 7/A, 7/B

Leier A

Az egykori Frigyes Laktanya „altiszti épületéből” a teljes felújítást követően 2008. tavaszán egy 19 lakásos, patinás lakóház létesült. A gyönyörű környezetben fekvő, két lépcsőházból álló épületben 42 és 156 m² közötti exkluzív, teljesen berendezett és felszerelt, azonnal költözhető apartman bérelhető.

Elhelyezkedés

A Győr központjában elhelyezkedő egykori Frigyes Laktanya területe Leier City Center néven született újjá. Győr új üzleti-, lakó- és bevásárló negyede Nádorváros szívében, a vidéki buszpályaudvar mellett, a vasútállomás és a Városháza szomszédságában található. A Leier City Center új városrészként, szervesen kapcsolódik Győr belvárosához.

Általános leírás

A Frigyes Laktanya történelmi épületcsoportjából másodikként az altiszti épület teljes felújítására került sor. A 2008 tavaszán átadott patinás társasházban 19 db exkluzív lakás került kialakításra. A belvárostól csupán par lépésre található épület a város egyik legelegánsabb lakóháza. A négyszintes, két lépcsőházból álló épületben különböző méretű, 42 es 140 m2 közötti alapterületű, 1, 2, 3, illetve 4 hálószobás lakások létesültek. Az elegáns, tágas hallból felvezető márvány lépcsőházból nyílnak a kb. 4 m belmagassággal rendelkező apartmanok. A földszinti lakásokhoz tágas terasz es kertkapcsolat tartozik, az 1. es 2. emeleti lakások nagy része erkélyes. A tetőtérben nagyméretű, modern, belső kétszintes lakások kerültek kialakításra. A lakások többsége klimatizált, a fürdőkbe zuhanykabinok es modern szaniterek kerültek beépítésre. Mind a 19 lakást teljesen berendezve, magas minőségű háztartási gépekkel és kiegészítőkkel felszerelve, azonnal költözhető állapotban, igény esetén szolgáltatásokkal kínáljuk bérlésre.

A társasház gépjárművel a Hunyadi út és a Wesselényi út felől, sorompós beléptető-rendszeren át, vagy a mélygarázs felől közelíthető meg. A Zrínyi utca felőli kapunál és a lépcsőházak bejáratánál kaputelefon segítségével jelentkezhetnek be a látogatók.
A parkolás az épület körüli zárt, térkövezett parkolóban, vagy a Leier City Center mélygarázsban térítés ellenében lehetséges. A bérlők vendégeinek parkolása szintén a nyilvános mélygarázsban, vagy a felszíni parkolóban megoldott. A lakóház pinceszintjén közös tárolók állnak rendelkezésre.

Célközönség

Lakásaink célközönsége főkent olyan külföldi es magyar üzletember, aki Győrben, vagy Győr kornyékén tartózkodik, es a hotelszobák helyett inkább egy tágas, minden kényelmi igényt kielégítő „saját" lakásban kivan berendezkedni, ahol az egyéni ízlésvilág is megjeleníthető. A bérlakás-koncepció projektfeladatok céljából kirendelt munkatársak es igény eseten családjaik részére is optimális megoldást kínál.

Koncepció

A bérelhető apartmanok egy új életforma lehetőségét nyújtják. Az igényes kivitelezésű, jó elosztású lakások a rugalmas bérleti időnek is köszönhetően rövid- es hosszútavú tartózkodásra egyaránt kiválóan megfelelnek. A lakásokat kulcsrakészen, modern, színvonalas bútorokkal es kiegészítőkkel, valamint energiatakarékos háztartási gépekkel és szórakoztató elektronikai berendezésekkel felszerelve adjuk át. Az apartmanokhoz igény eseten szolgáltatásokat kínálunk és közvetítünk.

A műemléki, csendes környezet, a belvároshoz közeli elhelyezkedés, a gyönyörű belső park, a lakások intim hangulata, es a Leier City Centerben elérhető szolgáltatások mind hozzájárulnak egy páratlan lakóhely megteremtéséhez.

Szintek, területek / Bérlemények

A lakások méretük és kialakításuk szerint a következők:

  • Nettó 140 m²-es (bruttó 156 m2), nappali + 4 szobás, kétszintes lakások a tetőtérben (2 db)
  • Nettó 112 m²-es (bruttó 120 m2-es), nappali + 3 szobás, kétszintes lakások a tetőtérben (2 db)
  • 61 és 64 m²-es, nappali + 1 szobás, erkélyes lakások az 1. és 2. emeleten (4 db)
  • 42, 43 és 44 m²-es, nappali + 1 szobás erkélyes és erkély nélküli lakások az 1. és 2. emeleten (8 db)
  • 82, 83 és 84 m²-es, nappali + 2 szobás, teraszos, kertkapcsolatos lakások a földszinten (3 db)

A lakásokról bővebben az oldal alján található lakás listából tájékozódhat.

Műszaki jellemzők

  • A lakások konyhája és étkezője egylégterű. A lakószobák padlóburkolata természetes, exkluzív bambuszfelület, a vizeshelyiségeket dekoratív csempeburkolatok díszítik.
  • A lakások áram-, hőmennyiség- és vízfogyasztása minden lakásban külön mérhető, a fűtés házközponti - egyedi szabályzású és külön mérhető.
  • A déli és nyugati fekvésű lakások klímaberendezéssel felszereltek.

Szolgáltatások

Célunk, hogy az „azonnal beköltözhető es használható" lakásokban kényelmessé, biztonságossá, es otthonossá tegyük az itt tartózkodást. A lakásokat igényesen válogatott, dekoratív bútorokkal, beépített, energiatakarékos konyhagépekkel, LCD/LED televízióval, mosógéppel, porszívóval es kiegészítőkkel (lakástextil, dekoráció) rendeztük be. Mivel minden apartman külön stílust és színvilágot képvisel, így az érdeklődők a teljesen berendezett es felszerelt lakások közül kiválaszthatják az ízlésüknek leginkább megfelelőt. Ebben az interneten elérhető virtuális lakástúra (http://panorama.leieringatlan.hu) is segítséget nyújt. A lakásokban korlátlan felhasználású Internet- és digitális szatellit (ASTRA 19 vagy Hotbird) csatlakozás található, ezen kívül térítés ellenében vezetékes telefonvonal, mozgásérzékelős riasztórendszer és távfelügyelet is igényelhető.

Ingatlan értékesítő

A bérleti feltételekkel és a jelenleg szabad területekkel kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön ingatlanértékesítőnknél.

Horváth Eszter
9024 Győr, Baross G. út 42.
Mobil: +36 30 273 4787
Telefon: +36 96/512-551, +36 96/512-550
Email: ingatlan##kukac##leier.hu 

Lakások

Épület Emelet Lakás száma Alapterület m2 Szobák száma Terasz Légkondicionálás Lift Szabad Részletek
LCC "A" lakóépület Földszint A/1 83 3 12,5 m2 + kertkapcsolat split klíma nincs nem
LCC "A" lakóépület Földszint A/10 84 3 12,5 m2 + kertkapcsolat split klíma nincs nem
LCC "A" lakóépület Földszint A/11 82 3 25 m2 + kertkapcsolat split klíma nincs igen
LCC "A" lakóépület 1. emelet A/12 42 2 7 m2 split klíma nincs nem
LCC "A" lakóépület 1. emelet A/13 42 2 nincs nincs nincs nem
LCC "A" lakóépület 1. emelet A/14 61 2 7 m2 split klíma nincs nem
LCC "A" lakóépület 2. emelet A/15 44 2 7 m2 split klíma nincs nem
LCC "A" lakóépület 2. emelet A/16 43 2 nincs nincs nincs nem
LCC "A" lakóépület 2. emelet A/17 64 2 7 m2 split klíma nincs nem
LCC "A" lakóépület 3. emelet A/18 112 4 nincs split klíma nincs nem
LCC "A" lakóépület 3. emelet A/19 140 5 nincs split klíma nincs igen
LCC "A" lakóépület 1. emelet A/2 61 2 7 m2 split klíma nincs nem
LCC "A" lakóépület 1. emelet A/3 42 2 nincs nincs nincs nem
LCC "A" lakóépület 1. emelet A/4 42 2 7 m2 split klíma nincs nem
LCC "A" lakóépület 2. emelet A/5 64 2 7 m2 split klíma nincs nem
LCC "A" lakóépület 2. emelet A/6 43 2 nincs nincs nincs nem
LCC "A" lakóépület 2. emelet A/7 44 2 7 m2 split klíma nincs nem
LCC "A" lakóépület 3. emelet A/8 141 5 nincs split klíma nincs igen
LCC "A" lakóépület 3. emelet A/9 112 4 nincs split klíma nincs nem

Virtuális lakástúra

Virtuális lakástúra

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 
Adatkezelési szabályzat elfogadása * 
A Leier City Center Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját és a Leier Monolit Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier City Center Kft. és a Leier Monolit Kft. a megadott személyes adataimat (név , e-mail cím, telefonszám, üzenet tartalma) az ajánlatkérés teljesítése céljából kezelje.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: