Leier City Center „B” Lakóház, Győr

PDF letöltés Nyomtatás E-mail

Cím: 9024 Győr, Zrínyi u. 11.

Leier B

Az egykori Frigyes Laktanya Legénységi „B” épületében a teljeskörű felújítást követően 2012. tavaszán és nyarán egy 1600 m2-es lakószárny, valamint egy bruttó kb. 3600 m2-es irodaszárny került átadásra. A gyönyörű környezetben fekvő vegyes funkciójú épület Zrínyi úti szárnyában 24 db, 32 és 72 m² közötti exkluzív, teljesen berendezett és felszerelt, azonnal költözhető apartman bérelhető.

Elhelyezkedés

A Győr központjában elhelyezkedő egykori Frigyes Laktanya területe Leier City Center néven született újjá. Győr új üzleti-, lakó- és bevásárló negyede Nádorváros szívében, a vidéki buszpályaudvar mellett, a vasútállomás és a Városháza szomszédságában található. A Leier City Center új városrészként, szervesen kapcsolódik Győr belvárosához.

Általános leírás

Az egykori Frigyes Laktanya legénységi „B" épületének teljes körű felújítása 2011 tavaszán kezdődött meg. A rekonstrukciót követően 2012 tavaszán és nyarán 24 db exkluzív lakás, valamint bruttó kb. 3600 m2-es, „A" kategóriás irodaterület került átadásra. A bruttó kb. 6200 m2-es épület pince + földszint + 2 emelet + tetőtér + galéria elrendezésű, es architektúrája hűen követi a vele szimmetrikus „A" Irodaépület kialakítását. Az „E" alakú épületben az irodarész es a lakószárny egymástól elkülönített, melyekhez külön bejáratok tartoznak.

A vegyes funkciójú épület nyugati (Zrínyi utca felé eső) szárnyában, és a szárnyat a középső maggal összekötő épületrészben 24 db, 1-2 és 3 szobás exkluzív bérlakás kapott helyet, melyek a földszinttől a tetőtérig helyezkednek el. Mind a négy szinten 6-6 db lakás található, melyek mérete kb. 32 m2-től kb. 72 m2-ig terjed. A nyugati épületrész három bejáraton keresztül közelíthető meg, az apartmanok a garázsszintről lifttel közvetlenül is elérhetők. Az igényes kivitelezésű, teljesen bútorozott, háztartási gépekkel felszerelt, klimatizált lakásokat elsősorban olyan üzletembereknek kínáljuk bérlésre, akik számára a belvároshoz közeli elhelyezkedés, az attraktív es biztonságos helyszín, továbbá a szolgáltatásokkal kínált lakhatási lehetőség fontos szempont.

A társasház gépjárművel a Hunyadi út és a Wesselényi út felől, sorompós beléptető-rendszeren át, vagy a mélygarázs felől közelíthető meg. A Zrínyi utca felőli kapunál és a lépcsőházak bejáratánál kaputelefon segítségével jelentkezhetnek be a látogatók. A parkolás az épület körüli zárt, térkövezett parkolóban, vagy a Leier City Center mélygarázsban térítés ellenében lehetséges. A bérlők vendégeinek parkolása szintén a nyilvános mélygarázsban, vagy a felszíni parkolóban megoldott. A lakóház pinceszintjén kijelölt tárolók állnak rendelkezésre.

Célközönség

Lakásaink célközönsége főkent olyan külföldi es magyar üzletember, aki Győrben, vagy Győr kornyékén tartózkodik, es a hotelszobák helyett inkább egy tágas, minden kényelmi igényt kielégítő „saját" lakásban kivan berendezkedni, ahol az egyéni ízlésvilág is megjeleníthető. A bérlakás-koncepció projektfeladatok céljából kirendelt munkatársak es igény eseten családjaik részére is optimális megoldást kínál.

Koncepció

A bérelhető apartmanok egy új életforma lehetőségét nyújtják. Az igényes kivitelezésű, jó elosztású lakások a rugalmas bérleti időnek is köszönhetően rövid- es hosszútavú tartózkodásra egyaránt kiválóan megfelelnek. A lakásokat kulcsrakészen, modern, színvonalas bútorokkal es kiegészítőkkel, valamint energiatakarékos háztartási gépekkel és szórakoztató elektronikai berendezésekkel felszerelve adjuk át. Az apartmanokhoz igény eseten szolgáltatásokat kínálunk és közvetítünk.

A műemléki, csendes környezet, a belvároshoz közeli elhelyezkedés, a gyönyörű belső park, a lakások intim hangulata, es a Leier City Centerben elérhető szolgáltatások mind hozzájárulnak egy páratlan lakóhely megteremtéséhez.

Szintek, területek / Bérlemények

A lakások méretük és kialakításuk szerint a következők:

  • 32, 35, 36 és 37 m²-es, 1 szobás garzon lakások  (emeletenként 1 db, összesen 4 db)
  • 45, 46, 47 m²-es, nappali + 1 szobás lakások  (összesen 6 db)
  • 50, 51, 52, 53 54, 70 és 72 m²-es, nappali + 2 szobás lakások  (összesen 14 db)

A lakásokról bővebben az oldal alján található lakás listából tájékozódhat.

Műszaki jellemzők

  • A lakások konyhája és étkezője egylégterű. A hálószobák padlóburkolata szőnyegpadló, a lakószobákban PVC padlóburkolat található. A vizes helyiségeket dekoratív csempeburkolatok díszítik.
  • A lakások áram-, hőmennyiség- és vízfogyasztása minden lakásban külön mérhető, a fűtés/hűtést hőszivattyú és fan-coilok biztosítják.
  • Az épületben felvonó üzemel, a lakások a garázsszintről közvetlenül elérhetők.
  • A lakások klimatizáltak, a korszerű es környezetbarát épületgépészeti berendezések energiatakarékos üzemeltetést tesznek lehetővé.

Szolgáltatások

Célunk, hogy az „azonnal beköltözhető es használható" lakásokban kényelmessé, biztonságossá, es otthonossá tegyük az itt tartózkodást. A lakásokat igényesen válogatott, dekoratív bútorokkal, beépített, energiatakarékos konyhagépekkel, LCD/LED televízióval, mosógéppel, porszívóval es kiegészítőkkel (lakástextil, dekoráció) rendeztük be. Mivel minden apartman külön stílust és színvilágot képvisel, így az érdeklődők a teljesen berendezett es felszerelt lakások közül kiválaszthatják az ízlésüknek leginkább megfelelőt. Ebben az interneten elérhető virtuális lakástúra (http://panorama.leieringatlan.hu) is segítséget nyújt. A lakásokban korlátlan felhasználású Internet- és digitális szatellit (ASTRA 19 vagy Hotbird) csatlakozás található, ezen kívül térítés ellenében mozgásérzékelős riasztórendszer és távfelügyelet is igényelhető.

A bérlők rendelkezésére állnak a Leier City Center közel 3 hektáros területén elérhető szolgáltatások is (teraszos bisztró-kávézó, orvosi magánrendelők, bankfiók, biztosító, nyilvános parkoló, stb.). A lakók kényelméről a helyszínen lévő üzemeltető csapat gondoskodik. A Leier City Center őrzését biztonsági cég latja el, a recepció 0-24 óráig, nonstop rendelkezésre áll. Az apartmanokhoz igény esetén egyéb szolgáltatásokat (pl. takarítás, ruhatisztítás, vasalás) is közvetítünk.

Ingatlan értékesítő

A bérleti feltételekkel és a jelenleg szabad területekkel kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön ingatlanértékesítőnknél.

Pőczéné Gősi Kata
9024 Győr, Baross G.út 42.
Mobil: +36 30 537 5973
Telefon: +36 96/512-551, +36 96/512-550
Email: ingatlan##kukac##leier.hu

Lakások

Épület Emelet Lakás száma Alapterület m2 Szobák száma Terasz Légkondicionálás Lift Szabad Részletek
LCC "B" lakóépület Földszint B/1 49 3 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 1. emelet B/10 36 1 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 1. emelet B/11 72 3 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 1. emelet B/12 52 3 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 2. emelet B/13 51 3 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 2. emelet B/14 47 2 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 2. emelet B/15 54 3 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 2. emelet B/16 37 1 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 2. emelet B/17 72 3 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 2. emelet B/18 53 3 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 3. emelet B/19 52 3 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület Földszint B/2 45 2 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 3. emelet B/20 46 2 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 3. emelet B/21 51 2 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 3. emelet B/22 35 1 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 3. emelet B/23 70 3 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 3. emelet B/24 46 2 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület Földszint B/3 54 3 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület Földszint B/4 32 1 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület Földszint B/5 70 3 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület Földszint B/6 51 3 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 1. emelet B/7 50 3 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 1. emelet B/8 46 2 nincs fancoil van nem
LCC "B" lakóépület 1. emelet B/9 54 3 nincs fancoil van nem

Virtuális lakástúra

Virtuális lakástúra

Ajánlatkérő

Az Ön neve: * 
E-mail címe: * 
Telefonszáma:  
Üzenet: * 
Adatkezelési szabályzat elfogadása * 
A Leier City Center Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját és a Leier Monolit Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier City Center Kft. és a Leier Monolit Kft. a megadott személyes adataimat (név , e-mail cím, telefonszám, üzenet tartalma) az ajánlatkérés teljesítése céljából kezelje.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: